Spring over til indhold

Danmarks største gensynsfest for efterskoleelever

Gensynsfesten langelandsfestival

P R E S S E M E D D E L E L S E

Gensynsfesten for efterskoleelever på Langeland flytter.

Gensynsfesten har siden 2013 afholdt været holdt på Langelandsfestivalen, men efter meddelelse om, at der ikke længere afholdes festival på Langeland, flytter Gensynsfesten.

Vi afvikler som planlagt Gensynsfesten for efterskoleelever i juli 2023 og billetsalget er allerede startet, udtaler Bjarne Zuccé Dinesen, direktør for Den Bedste Tid ApS, som afvikler Gensynsfesten.

De unge har brug for et pusterum.

Bjarne Zuccé Dinesen er ærgerlig over at festivalen ikke fortsætter, men han ser positivt på fremtidens Gensynsfest. Vi får nu mulighed for at videreudvikle det festivalkoncept som de unge efterspørger. Det fællesskab som efterskoleeleverne opbygger på efterskolen, forlænges med deres deltagelse i Gensynsfesten. Efter et skønt år på efterskolen, har de unge brug for at være sammen under afslappede former, høre musik og give den gas i nogle dage. Den mulighed vil vi fortsat give efterskoleeleverne, pointerer Bjarne Zuccé Dinesen.

Mere end 80 frivillige står klar til at lave Gensynsfesten.

Da vi startede Gensynsfesten, eller efterskolecamp som det hed i starten, var det med en vision om at tilbyde efterskoleelever en festival oplevelse i trygge rammer, hvor vi også videreførte noget af det de unge kunne kende fra efterskolen. Derfor starter vi altid dagen med morgenbuffet og i løbet af festivalen arrangerer vi bl.a., elevfester og konkurrencer i den store arena, som vi hvert år bygger helt fra bunden. Hver efterskole har desuden deres egen ungeguide og det har stor betydning for de unge, som ofte er på festival for første gang. Det er vigtigt, pointerer Bjarne Zuccé Dinesen, som er taknemmelig for de mange henvendelser han hvert år modtager fra både unge og voksne, der gerne vil være frivillig på Gensynsfesten.

Giv de unge mod på at leve livet.

Jeg bliver tit spurgt om hvorfor jeg arrangerer Gensynsfesten, fortsætter Bjarne Zuccé Dinesen, som selv gik på efterskole helt tilbage i 80erne og siden 2004 har drevet virksomheden Den Bedste Tid, som hjælper efterskoleelever med at skabe og forevige minder fra deres bedste tid. Jeg ved, at de oplevelser vi får i vores teenageår, ofte kommer til at danne bagtæppe for resten af vores liv. Det er vigtigt at vi tror på de unge, at vi giver dem mulighed for at udvikle sig og at vi frem for alt, giver dem mod på at leve livet. Det gør de i høj grad på efterskolerne.

Fremtidens Gensynsfesten.

Vi vil allerede i juleferien påbegynde arbejdet med Gensynsfesten 2023 og vi fortsætter billetsalget som hidtil. I starten af det nye år, inviterer vi en gruppe af de frivillige, samt to elever fra hver at de efterskoler som allerede er tilmeldt, til i tæt samarbejde at være med til at videreudvikle Gensynsfesten.

Vi ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Bjarne Zuccé Dinesen

Direktør i Den Bedste Tid ApS


Ofte stillede spørgsmål

DBT TV

Mærk stemningen - og kom i festivalhumør! Gensynsfesten er stedet hvor efterskoleelever fra hele landes mødes til skoleårets sidste fest. Stemningen er helt speciel - da det måske er sidste gang at alle efterskolevennerne er samlet på ét sted.

#aldrigfarvel

Afslut efterskoleåret med et brag

Instagram block

@mathielers
Ringe Efterskole

Instagram photo

@andreakarlsen
Bernstoffsminde Efterskole

Instagram photo

@_laurakroyer_
Hardsyssel Efterskole

Instagram photo

@josefineboje
Ringe Efterskole

Instagram post

@mathilde.rosenkrans
Haarby Efterskole

Instagram photo

@kristinemehlbye
Efterskolen ved Nyborg

Instagram photo

@_winther
Vejstrup Efterskole

Instagram photo

@idaaaknudsen
Bernstoffsminde Efterskole

Følg vores mission

Vil du have det nyeste nye?

Den Bedste Tid Logo

info@denbedstetid.dk

+45 70 22 68 70

Copyright © 2023 Den Bedste Tid ®

Payment method placeholder