Ofte stillede spørgsmål

Kan vores efterskole bo sammen?

Alle deltagende efterskoler får deres egen camp, hvor der er garanteret plads til alle med efterskolecamp billet. Det er ikke muligt at bo i efterskolecamp, hvis man ikke er tilladt via en efterskole.

Hvordan får jeg udleveret min billet?

Alle billetter udleveres ved ankomst til festivalen. Du har ikke brug for hverken kvittering eller billet, vi har alle ordrer registret elektronisk og derudover er du opført på skolens deltageliste, som kommer ud på skolen 1-2 uger før sommerferien. Man kan derfor IKKE vælge at få sendt sin billet.

Hvordan bliver man skoleansvarlig?

Hver skole skal udvælge 2 elever til at være skoleansvarlige. Det er ikke nogen stor opgave men det har alligevel nogle fordele at være en af dem som står for kontakten mellem efterskolecamp og eleverne på skolen.

Må jeg medbringe og drikke alkohol?

Du må medbringe alle slags drikkevarer, også alkohol. Du må indtage egne drikkevarer i efterskolecamp og til alle de arrangementer, som efterskolecamp tilbyder. I efterskolecamp er det ikke muligt at købe nogen former for drikkevarer. Når du går ind på festivalpladsen, må du til gengæld ikke medbringe egne drikkevarer, hverken sodavand eller alkohol. Da skal du købe det på festivalens udskænkningssteder. Husk ID.

Kan jeg få opbevaret mine drikkevarer?

I efterskolecamp tilbyder vi alle deltagere at få opbevaret drikkevarer i vores kølecontainere, helt GRATIS. På den måde har i altid kolde drikkevarer og i undgår tyveri af drikkevarer fra jeres telt eller fra jeres camp.

Hvad findes der af aktiviteter?

Hver morgen starter med morgenbuffet fra 8.45 - 11.15. Hver dag kl. 15.00 er der battles i efterskolearena. Her dystes mellem alle de deltagende efterskole og fredag kåres årets efterskole. De første 5 dage er der aftenfest kl. 21.00 -24.00 i den store arena. Til disse fester er der KUN adgang for efterskoleelver. Derimellem er der en masse aktiviteter, musik, strandtur, gå ned i byen eller rundt på festivalpladsen og selvfølgelig hygge og aktiviteter i jeres camp.

Er der opsyn med deltagerne?

Gensynsfesten arrangeres og afvikles af et team på ca. 50 frivillige. Ca. 25 af disse personer er ungeguider og hver efterskole har mindst en guide tilknyttet. Ungeguiden svarer på spørgsmål, hjælper deltagerne med praktiske udfordringer, lytter til dem når det er svært og støtter hvis det går galt. Guiderne bor ikke sammen med eleverne, men er næsten altid i nærheden.

Kan man føle sig tryg?

En festival er ikke en lejrskole og som arrangør bestemmer vi ikke over deltagerne. Men efterskolecamp.dk er til for at skabe mere trygge rammer og en bedre organisering af de unges fest. Det er vores erfaring at efterskoleelever er gode til at passe på hinanden og vi mener at Langelandsfestivalen er den perfekte ramme for en efterskoles gensynsfest. Vi får mange positive tilmeldinger på, at deltagerne føler sig trygge.

Kan man deltage som kørestolsbruger?

Man kan sagtens deltage med handicap og man kan også få en ledsager med gratis, ved fremvisning af ledsagerkort. Lige bagved Gensynsfesten, ligger handicap camp, her kan man bo sammen med sin hjælper eller hjælperen kan bo der alene, mens deltageren bor sammen med vennerne. Dette afhænger af hvilken hjælp deltageren har brug for. Kontakt arrangør på tlf. 70226870 for nærmere aftale.