Den Bedste Tid ® Gensynsfesten 2022

Når skoleåret slutter, kan det være svært fra den ene til den anden dag pludselig at skulle undvære vennerne. Det kan være vildt mærkeligt, at der ikke sker noget hele tiden. For mange har efterskoletiden været Den Bedste Tid ®. Men det er aldrig helt slut, den tid I har haft sammen på efterskolen, vil altid være noget I oplevede sammen, noget unikt som kun I var en del af. Vi har udviklet event- og festivalen Gensynsfesten, for at give jer mulighed for at være sammen til et brag af en afslutningsfest på jeres præmisser. Gensynsfesten er musik, camp, samvær og masser af hygge og den ligger altid ca. tre uger efter I er stoppet på efterskolen. Hver efterskole har deres egen camp og bor i én kæmpestor efterskolecamp med tusindvis af andre efterskoleelever. I efterskole arenaen afholdes battles mellem skolerne og vi kårer årets efterskole. Ligeledes afholdes der store arena fester, samt et væld af fede koncerter på festivalpladsen

Bliv ambassadør for Den Bedste Tid ® få masser af fordele. Tilmeld dig her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvor og hvornår afholdes Gensynsfesten?

Gensynsfesten afholdes på Langelandsfestivalen i Rudkøbing. I 2022 ligger Gensynsfesten fra tirsdag den 26. juli kl. 12.00 - søndag den 1. august kl. 12.00 - i alt 6 dage.

Hvordan tilmelder jeg vores skole?

Hvis din efterskole ønsker at deltage i Gensynsfesten, skal I tilmeldes så vi kan oprette jeres camp. Kontakt Bjarne som arrangerer Gensynsfesten på tlf. 20119339 eller på mail bjarne@denbedstetid.dk. Der er ingen krav om hvor mange deltagere I skal være.

Hvad koster det at deltage?

For at deltage i Gensynsfesten skal i have billet til både Langelandsfestivalen og Gensynsfesten. Nedenstående priser inkluderer billet til Langelandsfestivalen, Gensynsfesten og morgenbuffet alle dage.

1. dec. 2021 - 31.dec. 2021 kr. 2495,-

1. jan. 2022 - 31.mar. 2022 kr. 2695,-

1. apr. 2022 - 30.jun. 2022 kr. 2895,-

1. jul. 2022 - 27. jul. 2022 kr. 2995,-


Hvor køber jeg billet?

Kombi-billet til både Langelandsfestivalen og Gensynsfesten kan KUN købes på www.denbedstetid.dk Har du i forvejen en billet kun til Langelandsfestivalen, kan du tilkøbe billet til Gensynsfesten, men det er lettest for dig at købe begge begge billetter samlet. Det er IKKE tilstrækkeligt med en billet kun til Langelandsfestivalen.


Hvordan får jeg udleveret min billet?

Alle billetter udleveres først ved ankomst til Gensynsfesten. Du har ikke brug for hverken kvittering eller e-billet, da vi har alle ordrer registreret elektronisk og derudover er du opført på skolens deltagerliste, som kommer ud på skolen 1-2 uger før sommerferien, hvis du har bestilt senest 1. juni. Man kan IKKE vælge at få sendt sin billet til hjemmeadresse.


Kan jeg sælge min billet til en anden?

Hvis du ikke kan- eller alligevel ikke ønsker at deltage i Gensynsfesten efter du har købt billet, kan den overdrages til en anden ved at sende en mail til bjarne@denbedstetid.dk Skriv din skole, fulde navn og mobilnummer på både dig selv og den elev du har solgt din billet til. I sørger selv for afregning mellem hinanden.


Hvornår er sidste frist for tilmelding?

Billetsalget åbner 1. december 2021 og såfremt der stadig er billetter tilbage, kan de købes helt ind til festivalstart, enten på www.denbedstetid.dk eller ved at købe en billet når du ankommer til festivalen.


Hvordan bliver jeg skoleansvarlig?

Hver skole kan udvælge 2 elever til at være skoleansvarlige. Det er ikke nogen stor opgave men det har alligevel nogle fordele at være en af dem som står for kontakten mellem Gensynsfesten og eleverne på skolen. Har du lyst til at være skoleansvarlig skal du kontakte Bjarne på tlf. 20119339 eller bjarne@denbedstetid.dk


Kan vores efterskole bo sammen?

Alle efterskoleelever ligger samlet i én stor efterskolecamp, men hver efterskole har deres eget område, hvor der er garanteret plads til alle med Gensynsfesten billet. Du kan kun bo i efterskolecamp hvis du er tilmeldt via din efterskole.


Hvordan fungerer morgenbuffet?

Hvis du køber billet ”fuld pakke” inkluderer den en lækker morgenbuffet alle dage fra kl. 8.45 - 11.15. Morgenbuffet er KUN for efterskoleelever.


Hvad findes der af aktiviteter?

Hver dag er der battles i efterskole arenaen. Her dystes der mellem alle de deltagende efterskoler og den sidste dag kåres årets efterskole. De første dage er der fest i den store arena. Til disse fester er der KUN adgang for efterskoleelever. Derimellem er der en masse aktiviteter, musik, strandtur, gå ned i byen eller rundt på festivalpladsen og selvfølgelig hygge og aktiviteter i jeres camp.


Hvor køber jeg mad?

Når du har bestilt fuld pakke til Gensynsfesten, er morgenbuffet hver dag fra kl. 8.45 - 11.15 inkluderet. De øvrige måltider kan købes i festivalpladsens madboder og restauranter eller i Rudkøbing by, hvor der også er supermarkeder hvor du kan købe ind. Der er ikke mulighed for opbevaring af madvarer på køl i efterskolecamp.Er der voksne ledere med på Gensynsfesten?

Gensynsfesten arrangeres og afvikles af et team på ca. 70 frivillige. Halvdelen er unge guider og hver efterskole har mindst en guide tilknyttet. Ungeguiden svarer på spørgsmål, hjælper deltagerne med praktiske udfordringer, lytter til dem når det er svært og støtter hvis det går galt. Guiderne bor ikke sammen med eleverne, men er næsten altid i nærheden.

Må jeg medbringe og drikke alkohol?

Du må medbringe alle slags drikkevarer, også alkohol. Du må indtage egne drikkevarer i efterskolecamp og i hele området omkring Gensynsfesten samt til alle de arrangementer, som Gensynsfesten tilbyder. Det er dog ikke muligt at købe drikkevarer i Gensynsfesten, hverken med eller uden alkohol. Når du går ind på festivalpladsen, må du til gengæld ikke medbringe egne drikkevarer, hverken vand, sodavand eller alkohol. Da skal du købe det på festivalens udskænkningssteder og her gælder gældende lovgivning.

Hvordan opbevarer jeg mine drikkevarer?

I efterskolecamp tilbyder vi alle deltagere at få opbevaret drikkevarer i vores kølecontainere, helt GRATIS. På den måde har i altid kolde drikkevarer og i undgår tyveri af drikkevarer fra jeres telt eller fra jeres camp. Det er ikke muligt at opbevare madvarer.

Hvordan bestiller jeg lommepenge hjemmefra?

Du har mulighed for at bestille lommepenge hjemmefra på www.denbedstetid.dk. Disse indsættes på dit armbånd ved tjek ind og kan bruges i festivalens barer og madboder. Du kan bestille kr. 500, kr. 1.000 eller kr. 1.500 og får 10% i bonus, som dog kun kan anvendes i barerne.

Hvor lader jeg min mobil op?

Der er ikke strøm i jeres camp, men du kan lade din mobiltelefon via medbragt power bank eller i Langelandsfestivalens boder, som tilbyder strøm.

Hvordan kommer jeg i bad?

Du kan enten købe badebilletter efter behov i de faciliteter som festivalen tilbyder eller købe et armbånd til fri bad nær ved Gensynsfestens område. Det er gratis at bade i havnen, hvis vejret tillader det.

Hvordan kan jeg føle mig tryg?

En festival er ikke en lejrskole og som arrangør bestemmer vi ikke over deltagerne, men Gensynsfesten er til for at skabe mere trygge rammer og en bedre organisering af jeres fest. Det er vores erfaring at i som efterskoleelever er gode til at passe på hinanden og vi mener at Langelandsfestivalen er den perfekte ramme for en efterskoles gensynsfest. Vi får mange positive tilbagemeldinger på, at deltagerne føler sig trygge.

Hvordan forholder jeg mig hvis jeg er allergiker?

Gensynsfesten har desværre ikke kompetencer til at stå for indkøb til allergikere men såfremt du har allergier, f.eks. glutenallergi, har du mulighed for selv at købe brød og andre fødevarer du kan tåle. Når du har bestilt din billet inklusive morgenbuffet, får du refunderet din egen udgift og dine varer afleveres ved ankomst i morgenbuffeten, hvorfra du også hver dag får det udleveret igen. Medbring kvittering til refusion.

Kan jeg få opbevaret min medicin?

Hvis du har brug for medicin du ikke selv kan opbevare i dit telt, kan du få det opbevaret og evt. sat på køl hos os. Gensynsfesten kan dog ikke påtage sig ansvaret for at du tager medicinen.

Kan jeg afmelde mig ved sygdom?

Såfremt du inden festivalen bliver syg og ikke kan deltage, kan du få refunderet 75% af din billet. Det er ikke muligt at få refusion når festivalen er startet og det er heller ikke muligt at få refusion hvis sygdom opstår mens du er på festivalen. Kontakt os på tlf. 20119339 eller bjarne@denbedstetid.dk