Sådan forventer vi at afholde Gensynsfesten 2021

Plan A

Plan A forudsætter at forsamlingsforbuddet er ophævet og at der tillades afholdelse af festivaller. Sker dette gennemfører vi Gensynsfesten på Langelandsfestivalen under de vilkår og restriktioner som Langelandsfestivalen afvikles under. Det er endnu uvist hvor mange dage det bliver, men indtil videre er det i uge 30. Gensynsfesten Plan A bliver det kendte set-up med adgang til Langelandsfestivalen, arenafester, battles, morgenbuffet, fællesskab, gensyn og alt det som Gensynsfesten gennem mange år har været kendt for. Ca. 15. april ved vi, om vi kan afvikle Gensynsfesten Plan A, som tilbydes efterskoleelever fra både årgang 19/20 og 20/21.

Plan B

Plan B iværksættes hvis der ikke må afvikles store musikfestivaler, eller hvis man pga. for kort deadline, ikke kan nå at arrangere Langelandsfestivalen. Hvis det bliver tilfældet, men at forsamlingsforbuddet gør det muligt at samle minimum 2.000 deltagere, arrangerer vi Gensynsfesten såfremt vi ikke er begrænset af de til den tid gældende restriktioner. Gensynsfesten kan blive fordelt på 2 uger i juli, dette afhænger af hvor mange deltagere der er tilmeldt og hvor mange vi må samle ad gangen. Hver skole/årgang kommer naturligvis afsted i samme uge og kommer til at bo samlet i deres egen camp. Gensynsfesten Plan B bliver camp, arenafester, battles, event, mad, fællesskab, gensyn og alt det som Gensynsfesten er kendt for, dog i vores helt eget format. Deadline for om der kan arrangeres Gensynsfesten Plan B, er ca. 15. maj og den tilbydes efterskoleelever fra både årgang 19/20 og 20/21.

Reserver din billet nu

Når vi har en aftale med din skole, kan alle elever tilmelde sig Gensynsfesten 2021. Billetprisen er kr. 2395,- uanset om vi gennemfører Gensynsfesten plan A eller plan B. Du betaler kun kr. 200,- ved præbooking. Opkrævning på resten af beløbet, fremsendes først når vi er sikre på at Gensynsfesten kan gennemføres, enten som Plan A eller Plan B. Præbooking er ikke forpligtende men betalingen ved præbooking kan ikke refunderes. Dette gælder uanset om det pga. restriktioner, hverken bliver muligt at gennemføre Gensynsfesten som plan A eller plan B eller såfremt du alligevel ikke ønsker at deltage.

Max. deltagerantal 4.000 Sammenlagt for årgang 19/20 og 20/21